تاریخ ارسال : 1400/02/11
با همه گیری اینترنت و نفوذش میان مردم بازار طراحی سایت حسابی داغ شده و افراد برای رونق کسب و کار خوشدون به سمت طراحی سایت سوق پیدا میکنند و به همین دلیل کلاس ها و دورههای آموزشی طراحی سایت بسیار زیاد شده است...
با همه گیری اینترنت و نفوذش میان مردم بازار طراحی سایت حسابی داغ شده و افراد برای رونق کسب و کار خوشدون به سمت طراحی سایت سوق پیدا میکنند و به همین دلیل کلاس ها و دورههای آموزشی طراحی سایت بسیار زیاد شده است.
زبانهای برنامه نویسی در سمت فرانت رو HTML و CSS و java script تشکیل میدن که تقریبا تمامی ویژگیهای مدنظر رو میشه با استفاده از این زبانها پیاده سازی کرد. در بخش بک اند سایت هم از زبانهایی مثل PHP، Python، java و C# استفاده میکنن.
آشنایی با نرم افزار طراحی گرافیک مناسب برای طراحی سایت
در طراحی وب سایت از زبانهای برنامه نویسی برای زیباتر شدن ساختار و بهتر کردن کاربری سایت استفاده میکنن، اما یکی دیگه از چیزایی که وب سایت ما رو خیلی زیبا و جذاب میکنه و باعث جذب کاربر میشه، استفاده از تصاویر و به کاربردن تکنیکهای گرافیکیه.
شاید اسم نرم افزار فتوشاپ به گوش شما خورده باشه، اما نرم افزارهای دیگهای هم هستن که به شما در طراحی سایت کمک میکنن، نرمافزارهایی مثل Adobe Illustrator ،Adobe Dreamweaver و Adobe xd که با استفاده از اونها میتونید تصاویر و المانهای گرافیکیِ زیبایی رو خلق کنین.
المانهای زیادی در طراحی سایت وجود دارن که باید تو کارتون بهش توجه کنید. سعی میکنیم توی وبلاگهای بعدی در این باره بیشتر باهاتون صحبت کنیم و هر نکتهای که لازمه بدونید رو بهتون بگیم.
بد نیست که در ابتدای آموزش، یه آشنایی کلیای داشته باشیم با تاریخچه سایتها تا به خوبی روند رو به رشد اونهارو درک کنیم. اولین سایت در سال 1991 ساخته شد و روی شبکه جهانی قرار گرفت و از اونجا بود که سایتها رسما کارشون رو شروع کردن بعد به مرور زمان پیشرفت کردن و گرافیکهای فوق العاده و امکانات زیادی به طراحی اونها اضافه شد.
نکتهای که در آموزش طراحی سایت وجود داره اینه که برنامه نویسی به شما آموزش داده نمیشه و فقط اصول طراحی ظاهری یا به اصطلاح Front-End رو یاد میگیرید.
منبع : سایت رویش نوین
طراحی سایت و اپلیکیشن
ًRooyesh Novin R.N.T
نویسنده9
مقاله1400/01/24
تاریخ ایجاد